termorep@termorep.ro

0250 737 308 | 0250 737 302

Adresa: Str. Nistor Dumitrescu nr. 14/17, Ramnicu Valcea, Valcea, Romania

 

 

PREZENTARE

ISCIR

Stimati parteneri,

Regulamentul (UE) 2016/ 679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”) prevede informarea reciproca a partenerilor cu privire la datele personale stocate sau prelucrate de catre fiecare parte.

S.C. TERMOREP S.R.L. detine informatii de contact ale corespondentilor din companiile partenere, si anume:

- nume, prenume;

- numere de telefon fix/mobil;

- adresa de email.

Aceste date sunt folosite exclusiv in scopul transmiterii de informatii referitoare la relatiile comerciale si financiare pe care le desfasuram si nu sunt difuzate catre terti.

Va comunicam ca in cadrul firmei noastre au fost luate toate masurile necesare asigurarii confidentialitatii datelor cu caracter personal, in conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/ 679/ UE (GDPR) privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

- Politica de calitate -

Impreuna cu personalul de inalta calificare si motivat am reusit sa largim aria de activitate, atat ca portofoliu de clienti cat si ca orizont tehnic si de calitate, avand ca principala preocupare respectarea standardelor europene si indeplinirea exigentelor clientilor nostri.

Termorep SRL

Adresa: Str. Nistor Dumitrescu nr. 14/17 Ramnicu Valcea, Valcea, Romania

Email: termorep@termorep.ro

Tel: 0250 737 308

Tel: 0250 737 302